kencing manis 12.5

minggu lepas saya ada minum air gula. then semalam nurse call result 12.5.minggu dpn kena dtg hospital utk bsp.. apa yg patut sy buat nk turunkan result tu?

12 Balas

12.5 tu tggi....saya td tggok 5.8..bru nk kena...ari khamus dtg lg jmpa dktor pulak...emmm..twkal jelah wakkk...pmbwkkn org ckp...td misi ckp dgn saya klu awk ade kncing mnis..mybe 36 mggu awk dh kena bslin...klu x bsalin juga dorg akn msukkn ubt..tkt juga...skit tu msuk ubt..khamis ni saya kena bsp..

4y ago

Sy 5.2...sangkut sikit je..xboleh lbh dr 5 x silap nurse ckp..