Masa Untuk Menang LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Moment!

38 Balas

House of Gryffindor adalah kegemaran saya kerana traits yang ada pada mereka iaitu berani, bersemangat dan paling penting bercita-cita tinggi seperti karakter seekor singa. Saya suka karakter Harry Potter dan rakan nya yang berusaha walau apa pun keadaan 💪🏼

House of Gryffindor adalah kegemaran saya kerana .. ahlinya berhati mulia, sering membantu kawan tak kira masa, Diketuai Harry Potter yang bijaksana, Melawan musuh dengan beraninya!

I’m house slytherin as it’s the most suitable house for me. The mind set of utilising the people around me and how to use them is how slytherin works.

Tebus ganjaran ✅ DONE Komen jawapan ✅ DONE #TAPxLEGO #HarryPotter20thAnniversaryXTAPMalaysia

Doneeee 😍

Done ✅