nak tanya apa rasa minum air gula ye?

Minggu depan saya kena minum air gula sebab berat badan saya xbalance ngn tinggi saya..hahaha berat badan semakin naik..nurse sruh minum air gula..macam mana ye rasa air gula tu?

25 Balas

Sy x sure org lain mcm mna.. Tp sy minum msa air tu suam lg. Minum selaju boleh.. X dak nak berhenti². Sb bila berhenti rsa manis sgt tekak ni.. Sb sy jenis kurang minum manis. Ibarat minum air sirap yg sepatutnya 2 sudu gula kt letak tp skrg 6 sudu letak gulanya😁lbh kurang gitulah.. 😂

5y ago

ishh loyer nye. bce gini pon rse kembang2