saja nak cerita

Nurse suruh saya minum air gula sebab dah 2x berturut berat badan naik mendadak :')) lemah betul bila teringat balik rasa air gula tu

2 Balas

betul saya 21w dah dua kali mnum air gula sbb kencing kotor. walaupun perisa oren tapi dalam keadaan puasa perut kosong. tak sedap sis. kerongkong ni rasa nak meledak ja keluar balik. lepas dua jam duduk diam jaa. ambik darah kedua kali terus muntah. siksa sangat😌

1y ago

rasa loya je kannn 😌 kalau yang swasta punya bolehlah duduk kejap kat dalam kereta tapi kalau kk, kena stay dalam kk tu jugak. dahlah 2 jam 😩

tu lah. air gula tu dah laa sampai secawan tinggi pulak tu. aduii.

1y ago

kannn 🤢🤢 ikutkan nak je buat kat swasta sebab ada flavour tapi masa appointment air gula tu, nurse dah sekalikan dengan appointment doktor & hiv test. so memang kena ikut jugaklah 😩