Minum air gula berapa banyakkk

Kalau dah minum air gula sebab berat badan naik sebulan lepas.. lepas tu bulan ni nak check up and berat badan naik lebih kurang 2kg, kena minum air gula lagi ke🥲🥲

2 Balas

minum air gula 2x je sepanjang pregnancy. kalau yg awal pass, next masa trim 3 kena repeat. ni utk umur lebih 25, ada sejarah fam KM, berat berlebihan. ada salah satu mmg kena minum. kalau dua2 pass, berat naik mendadak nanti kena cek bp selang sehari bersama urin. so lecehhh. baik kawal makan sis

11mo ago

fuhhh. tu laaa nak kena pergi kk selalu tu macam leceh.. kena kawal makan jugak ni. thank u sis!

depend kk awak. kalau xminum dh air gula kemungkinan awak kena buat bp seminggu sekali

11mo ago

fuhhhh