🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

MINGGU AKHIR! Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
222 Balas

HARI 5 (31/12/2021) Vacuum Dyson Omni Glide adalah idaman peralatan gadget rumah bagi kami sekeluarga. Ia dapat memudahkan untuk melakukan kerja rumah, mengemas, vacuum rumah. Ia juga dapat menjimatkan masa dan tenaga kami sekeluarga. Semoga ada terselit rezeki keluarga kami untuk memenangi vacuum ini. Hari ini merupakan hari last penyertaan. This is the last day for the year 2021. Hopefully next year will be wonderful year for 2022. #dyson #theasianparent