🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

MINGGU AKHIR! Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
222 Balas

Hari 1, 24/12/2021 Semoga ada rezeki saya untuk memiliki Vacuum Dyson Omni Glide yang super canggih ini. Pastinya kerja-kerja membersihkan rumah lebih mudah dan cepat. Sebagai seorang ibu 5 anak yang sering terkejar-kejar dengan kerja rumah, vacuum ini mampu mengurangkan sakit pinggang saya kerana mempunyai ketinggian yang sesuai.

Hari 9 : 31 December 2021✅ Last check in. Last day & date for year 2021. Semoga ada rezeki buat suami saya bagi menghargai jasa2 & tanggungjawab nya sebab selama berkahwin 4 tahun ni memang suami yang akan kemas rumah, vakum & lap lantai. Terima kasih TAP & Dyson. Semoga terus maju jaya. ❤️❤️❤️❤️ #TAPxDYSON

Hari 6 : 28 December 2021 ✅ Semakin hampir dengan tarikh tamat. Semoga ada rezeki saya untuk hadiahkan pada suami yang selama ni hari2 kemas rumah, vakum rumah, lap lantai guna kain & basuh baju kami sekeluarga. Ya Allah semoga Kau rahmati & berkati suami ku dunia akhirat🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️❤️❤️

Hari 5 : 27 December 2021 ✅ Semakin hampir dengan tarikh tamat. Semoga ada rezeki saya untuk hadiahkan pada suami yang selama ni hari2 kemas rumah, vakum rumah, lap lantai guna kain & basuh baju kami sekeluarga. Ya Allah semoga Kau rahmati & berkati suami ku dunia akhirat🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️❤️❤️

Hari 4 : 26 December 2021 ✅ Semakin hampir dengan tarikh tamat. Semoga ada rezeki saya untuk hadiahkan pada suami yang selama ni hari2 kemas rumah, vakum rumah, lap lantai guna kain & basuh baju kami sekeluarga. Ya Allah semoga Kau rahmati & berkati suami ku dunia akhirat🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️❤️❤️

Hari 8 : 30 December 2021✅ Semakin hampir dengan tarikh tamat. Semoga ada rezeki saya untuk hadiahkan pada suami yang selama ni hari2 kemas rumah, vakum rumah, lap lantai guna kain & basuh baju kami sekeluarga. Ya Allah semoga Kau rahmati & berkati suami ku dunia akhirat🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️❤️❤️

Hari 7 : 29 December 2021✅ Semakin hampir dengan tarikh tamat. Semoga ada rezeki saya untuk hadiahkan pada suami yang selama ni hari2 kemas rumah, vakum rumah, lap lantai guna kain & basuh baju kami sekeluarga. Ya Allah semoga Kau rahmati & berkati suami ku dunia akhirat🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️❤️❤️

Hari 1 (27/12/2021) semoga ada rezeki saya dan keluarga untuk memenangi Vacuum Dyson Omni Glide. Ia merupakan peralatan rumah yang menjadi idaman saya untuk memiliknya. Sudah pasti ia akan memudahkan kami sekeluarga untuk membersihkan rumah, dapat menjimatkan masa dan tenaga ☺️ #dyson #theasianparent

HARI 2 (28/12/2021) Semoga terselit rezeki saya dan sekeluarga untuk memenangi hadiah idaman ini iaiti Vacuum Dyson Omni Glide. Sudah lama produk Dyson menjadi idaman saya tetapi disebabkan faktor kewangan, hanya mampu melihat sahaja. Semoga ada rezeki untuk memenangi Vacuum ini. #dyson #theasianparent

Hari ke 6 29/12/2021 masih berharap semoga ada rezeki saya untuk memenangi vacuum Dyson idaman saya...Sudah lama teringin vacuum untuk memudahkan kerja saya dirumah..Saya mengambil peluang keemasan ini untuk memenangi vacuum idamn saya..Semoga termakbul hajat untuk memiliki vacuum dyson🤲..aamiin