Mga mommies and daddies, I'm a solo parent of a 4 month old baby girl. Since I can't get a job yet, I decided to open an online shop to sell some of me and my daughters' preloved stuff at sari saring products so that I can have income while I take care of my baby.

8 Replies

Gusto ko ding itry yang online shop... sumali ako sa mga groups na nagpopost ng mga preloved and brandnew items na binebenta to have an idea how online shops works at para din maipost ko if ever ibenta ko na ung mga preloved namin ni baby