KURANG NAFSU LEPAS BERSALIN

Hi nak tanya lepas bersalin memang takde nafsu ke nak bersama. Saya bersalin czer. Sekarang anak dah 6 bulan. Saya kesian kat suami.... Sampai gaduh haritu dia cakap saya takde interest kat dia. Saya cuma takde nafsu nak bersama. Daya dah berdepan dengn dia dengan harapan dia faham lah. Kadang2 dia pegang2 pun saya rimas... hmmm saya sedih jugak sebab tak dapat nak bagi apa suami nak 😢 Macamana ya nak buat?

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini. puan dh try brbincng dgn suami ttg mslh ini?? mana tahu bila berbncng secara baik..suami puan akan faham ..jika puan tidak dpt layan sprti biasa..dan perlukan ms. puan blh try buat secara manual..jnji ada prsetujuan dr suami di situ.. cuba bncng dahulu bagaimana ...kdg2 bila kita bersalin czer ni perlukan ms tuk suaikan dri..kdg2 ada yg jnis risau akn keadaan bdn tkut luka pd czer sakit ms mlyn suami...or xselesa n etc..stiap org trauma czer selepas bersalin adalah berbeza...apa2 pn doa sy tuk puan..mg dpmudahkan segala urusan puan di sana..Allahuma aamiin. jg dri bebaik ea😉✌️

cari bidan utk urut batin