Adakah anda fikir bayi meninggal dalam kandungan masih menjadi masalah pada masa kini?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

5035 respon

13 Balas

lost my baby in 33w pregnancy sbb result gbs negative sdgkan result baby meninggal sbb gbs. I was so frustrated. I am aware how dangerous gbs can cause to my pregnancy. yet when I was told discharge are normal, I thought it's normal. plus, my swab test was negative. sedih but terima jelah. mungkin dh tertulis bukan rezeki. but hey, My heaven's child is becoming sister 🥰

2y ago

maaf tanya, yg baby first tu czer ke normal? And awak try after brp lama ya for 2nd baby? Doakan saya jgk ya.. ank saya pun meninggal at 33weeks last week 😞

Yes...friend of mine baru je mengalaminya hari ini😭 kawan sy puasa tak sedar baby da tak bergerak..due date 15/5/2020... sah meninggal 1/5/2020😭

Sometimes ibu² sangat kuat bekerja, stress and pemakanan pun jadi tak betul #TAPSupermoms

Ye..sbb byk kes yg berlaku dan kerap kali berlaku pd ms kini dan amat membimbangkn

yup sbb masih ramai momies yg x alert esp ibu2 muda yg hamil anak sulung

Yes.. Sbb pernah alami 3 thn lps.. Masa mengandung anak Ke2 😭😭😭

thank Allah, i already gave birth so sya xde lh rsau sgt

Ya, masih #TAPsupermoms

Yes, mommies kena alert

ya! whyy....😭