Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa kerana buku ini dapat membantu meransang otak, pendengaran, fine motor skills dan penglihatan anak saya. Anak-anak bukan sahaja dapat mendengar lagu yg meransang otak dan telinga, malah buku itu sendiri dapat membantu meransang fine motor skills dengan memegang buku. Warna buku yg warna warni dan muka surat yg mudah membuka setiap muka surat buku tersebut pasti dapat menarik minat anak-anak. Saya harap saya berpeluang menjadi salah seorang pemenang untuk buku Baba Baa. Terima kasih.

Saya nak buku audio Baba Baa, kerana saya nak gembirakan anak saya dengan lagu-lagu tradisional seperti mana mak saya nyanyi pada saya semasa kecil dahulu. Mesti baby saya suka sebab bila ada buku, dia bukan sahaja boleh mendengar lagu tetapi juga boleh melihat gambar yang berwarna-warni di dalam buku. Sekarang ni saya memang suka nyanyikan dia lagu tradisional macam ‘Injit-injit Semut’ dan ‘Burung Kakak Tua’ tapi kesian dia tak tahu macam mana rupa semut dan burung kakak tua. Kalau ada buku kan best! :)

Saya nak buku audio Baba Baa untuk anak kerana saya seorang ibu yang sangat minat membaca dan ingin memupuk semangat anak saya yang masih bayi untuk membaca. dengan terdapatnya kepelbagaian gambar, warna dan bunyi yang terdapat pada buku audio Baba Baa pastinya ia dapat meransang deria mata,telinga dan sentuhan anak. minda anak juga akan cepat berkembang seiring dengan tumbersarannya. pastinya saya adalah ibu yang sangat bahagia jika berpeluang memenangi buku audio dari Baba Baa ini. #TheAsianParents #BabaBaa

Saya nak buku audio Baba Baa , kerana buku audio dapat mengajar anak-anak memahami maklumat dengan menggunakan telinga. Selain itu, ianya juga membantu dalam mengembangkan cara pertuturan dan juga imaginasi anak-anak. Tambahan pula, buku audio ini juga sangat mesra perjalanan dan mudah alih . Boleh meningkatkan lagi kefahaman anak-anak kerana boleh dijalankan secara berulang-ulang . Akhir sekali, anak kita juga akan lebih bersemangat untuk menimba ilmu yang baru. Terima kasih.

Saya nak buku audio Baba Baa kerana dapat mengajar anak saya mengenai permainan dulu-dulu dan cerita tradisional disamping mengetahui moral disebalik cerita tersebut. Tambahan pula, buku ini mampu memberi pilihan bahasa yang dapat menarik minat anak-anak melalui audio yang dikeluarkan. Sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris. Dengan gambar pada helaian buku pastinya mampu membuatkan anak leka dengan buku bukan pada television atau gadget yang lain. ❤️🥰

Saya nak buku dari Baba Baa kerana semua buku keluaran Baba Baa sangat menarik. Ianya berwarna warni, mempunyai audio dan bergambar. Ianya dapat menarik minat anak-anak saya untuk menjadikan membaca itu sebagai hobi mereka. Selain itu, saya juga dapat menambah koleksi buku-buku cerita untuk sesi bercerita bersama anak-anak saya sebelum mereka tidur. Ia dapat mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan kami. Amat bertuah jika saya memenangi hadiah buku dari Baba Baa...🥰

Saya nak buku audio Baba Baa kerana buku ini mempunyai dwi bahasa dan sangat interaktif. Ianya adalah pembelajaran awal yang akan membuatkan anak anak saya lebih beri fokus dan gembira untuk mempelajari & memupuk budaya suka belajar dan membaca seawal usia. Selain itu inovasi lullaby yang ada pada buku audia Baba Baa akan membuatkan anak-anak saya lebih tertarik untuk sentiasa berdamping dengan buku ini ianya akan menjadi buku kegemaran anak- anak saya 🥰❤️

Saya nak buku Baba Baa kerana membantu menarik minat anak saya untuk melalui proses pembelajaran yang menarik iaitu membaca sekaligus melatih anak saya untuk lebih fokus pada buku dan bukan pada gadjet kerana ia lebih bagus serta mempunyai audio untuk menarik minat anak kecil dan mempunyai ilustrasi yang berwarna warni serta dapat mengeratkan hubungan ibubapa dan anak-anak ketika membaca bersama buku Baba Baa 😘😘❤️

Saya nak buku audio Baba Baa kerana buku ini akan membantu kelahiran bayi pertama saya untuk meningkatkan tahap intelektual dan imaginasi anak saya. Lagi dengan kaedah dan warna yang menarik akan dapat menarik minat anak saya untuk membaca buku Baba Baa ini. Dan saya akan kongsikan gambar anak bersama buku nanti untuk mengalakkan ibu bapa diluar sana untuk membeli bagi bayi dan anak mereka. Anak pintar, ibu bapa bahagia.

saya nak buku audio Baba Baa, kerana ini merupakan pertama kali saya mengetahui tentang jenama ini dan berpendapat, buku audio muzikal adalah sangat kreatif dan interaktif bagi si kecil yang lumrahnya mula meneroka dunia mereka dengan memerhati dan mendengar apa yang ada di sekeliling mereka. Saya berharap, si kecil saya yang bakal lahir nanti turut berpeluang memulakan dunia penerokaannya bersama-sama Baba Baa!