Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku Baba Baa kerana membantu menarik minat anak saya untuk melalui proses pembelajaran yang menarik iaitu membaca sekaligus melatih anak saya untuk lebih fokus pada buku dan bukan pada gadjet kerana ia lebih bagus serta mempunyai audio untuk menarik minat anak kecil dan mempunyai ilustrasi yang berwarna warni serta dapat mengeratkan hubungan ibubapa dan anak-anak ketika membaca bersama buku Baba Baa 😘😘❤️