Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa , kerana buku audio dapat mengajar anak-anak memahami maklumat dengan menggunakan telinga. Selain itu, ianya juga membantu dalam mengembangkan cara pertuturan dan juga imaginasi anak-anak. Tambahan pula, buku audio ini juga sangat mesra perjalanan dan mudah alih . Boleh meningkatkan lagi kefahaman anak-anak kerana boleh dijalankan secara berulang-ulang . Akhir sekali, anak kita juga akan lebih bersemangat untuk menimba ilmu yang baru. Terima kasih.