tidur?

memudarat kan kah bagi ibu mngandung klau tdr smpai jam11/12 tghari.. sbb sya mlm tdk dpt tdr tambah2 lagi batuk + demam.. asal mlm sya tk dpt tdr jam5 subuh bru nak lelap lps tu bngun lagi sedia kan breakfast husbnd pergi kerja so kira smbng tdr dlm jam9 bgitu bru tertidur.. ada bagi mslh dkt bby atau dkt ibu ke????

7 Balas

Sy pun mcm Tu jga... 😂 Tp sy xda sarapan... Tngah Hari mkn trus untuk bfast dan lunch.. berat bdan jgn ckp la... Mndadak naikk

5y ago

sya pon tak srpan sya bangun buat breakfast laki ja.. pagi mmng sya jarang mkn.. tdk masuk d perut..

Ok je. Saya time mengandung pun mcm ti.. Mlm x boleh tidur. Pagi lepas anak ke sekolah baru tidur sampai 11-12pm

Ibu preggy skurg2nya 6-8jam tdur shri...Tpi klu xckup topop waktu siang utk dpt tnga n bby sht dlm kndungn...

Sama la mcm sy dlu. Tp hubs srapan sy join. Memang xskip.. klau mgntuk sgt bngun mnum susu sgelas.. 😊💟

Xde mslh.. kalau yg xtido yg memudaratkan

xde masalh bab tido bgun lewat pn..

5y ago

😆😆

memng bgtu tu pmbwahan bby