20 mnggu

Alhamdulillah,bby bump dh msuk 20 mnggu,ptutla keras mngeras ja..hihi,tp mslh tdr mlm tu mmg x bole bwa bncang..guling sana,guling sni..ksudahannya xdpt tdr,dpt tdr DLM stengh jam he..sdihnya

1 Balas

Tu la kan... trseksa sgt kalau xdpt rehat yg mnckupi.. tmbah2 plak klu xckup tdur fuhhhh mmg panda lah mata... huhu.... nnti msa kndgn 8 9 bulan lgi mncabar sis.. sbb bby aktiff sgt2 waktu tgh mlm pagi buta... smpai ke tulang rusuk dy tendang2... huhu... sy tgh mngalaminya...

5y ago

Aamiin... biasa la kan emosi ibu2 ngndung nih.. mmg x bole nk bawa bncang 😂 sm0ga sis dipermudahkan urusan...