Cara tidur baby

Assalamualaikum slmt pgi ibu² ..sya nk tnya bby tdr begini x da effect ke?sy da ubh cara tdr bby bgi lurus tpi bby ttp ubah tdr cm dlm gmbr tu .ada x cra supaya bby x tdr gitu?

Cara tidur baby
9 Balas

sama macam baby saya jugak😊😊masa tidur biar dia orang ikut cara sendiri,baru badan baby akan rasa lebih selesa untuk tidur lama dik☺️so no problems 🥰

Nie okey lagi. Kalau anak saya mengiring pala tu kalau blh sampai ke bontot hahaha penat dah nak ubat” tetap sama dia nak tido mcm tu

Sama la bby sy kdg gaya tdo tu gitu.. Tapi kalau diubah/luruskan bby OK juga, cuma mungkin itu yg bby selesa or sbb cuaca panas kann..

Okay je tidur macam tu sis. Asalkan muka tak kena tutup, boleh nafas. Takut baby bangun kalau sis asyik luruskan dia.

normal je awak. kalau baby tido meniarap yg kita kena kerap ubah.

12mo ago

kalau meniarap kita kena rajin ubah. takut sid awak. sama mcm anak sy smpi usia 2tahun masih tido posisi meniarap. kalau sy tersedar tu mmg sy ubah posisi tido baby. risauu.

dia selesa tu .. kita yg risau hahahah .. macam dewasa ea syg

Normal rasanya .. anak sy pon mcmtu😬

oke je..

normal