tidur?

memudarat kan kah bagi ibu mngandung klau tdr smpai jam11/12 tghari.. sbb sya mlm tdk dpt tdr tambah2 lagi batuk + demam.. asal mlm sya tk dpt tdr jam5 subuh bru nak lelap lps tu bngun lagi sedia kan breakfast husbnd pergi kerja so kira smbng tdr dlm jam9 bgitu bru tertidur.. ada bagi mslh dkt bby atau dkt ibu ke????

7 Balas

Ok je. Saya time mengandung pun mcm ti.. Mlm x boleh tidur. Pagi lepas anak ke sekolah baru tidur sampai 11-12pm