Klinik kerajaan

Memang style nurse kk bagi negative negative je ke . Saya dua kali dorang cakap saya keguguran tapi upt positive. Bila saya check kt klinik swasta masih ade . saya taktahu la saya dah la first time . dapat pengalaman buruk ni memang tah pape

1 Balas

Penerangan sis kurg jelas.. Memg upt bley positif beberapa hri/mggu lps gugur.. nak tw kne scan je tgk ade nmpk janin/heartbeat/size janin ikut mggu ke x.. btw sis da bpe weeks?

6mo ago

mesin kk memg antik sikit.. 🤭