Positive or Negative

Salam. Hi semua. Kali ni saya guna clearblue cek sebab nak update mysejahtera kan 😂 cuba korg tengok ni positive ke negative? Kalau ikut mata saya positif la tapi memang samar betul. Still saya akan pergi klinik la..hehe Cuma korg tgok positive ke negative 🌺

Positive or Negative
16 Balas

test awak tu samar sgt mmg ssah nk detect dgn kamera tp kalau awak tgok sndiri ad line smar yg stu lg mngkn awak pregnant try tggu brape hri lg x pm 2 weeks lg ke try test ye.. kalau xda line stu lg tu mmg x mengandung la .. usha lg sis 💪

cuba tgok dri pek upt tu utk rujukan,sbb sya blm pernah try yg mcm ni😂😂sya pakai yg main titik² tu je,tpi mcm positif ni,semoga ada rezeki sekeluarga😇😇

saya dah lewat 3 hari. tadi cuba jenis ni. lepas 10min mmg nmpk negatif tp lepas 3-4jam ada naik line +ve. sy tahu bacaan tak valid dah. tapii.. tulaa hehe

positive , tetapi masih awal lagi check next week atau 2 minggu lagi ya . saya samar2 mcm tu jugak tapi pregnant

Negative ni, mungkin evaporation line yg nmpk seakan mcm plus line kt situ

try lagi sekali pakai morning urine. nmpk sikit tp samar2. ni cd berape ni?

Hai sis. Preggy ke? Sebab result saya macam sis.

Klu beli Clearblue mcm ni - trs ade indicator.

3y ago

emm² sama mcm saya😊 now dh 6w4d

kabur sgt tu...awk try lg 2 minggu😄

mungkin bole repeat lg lpas smggu