UPT Positive minggu lepas tapi bila check minggu ni UPT negative

Salam nak tanya, UPT sy test positive minggu lepas tapi bila check petang ni negative 🥺 dan ada darah yang turun, adakah sy keguguran? 🥺🥺 atau ada yang pernah mengalami seperti saya? #firstmom #firstbaby

UPT Positive minggu lepas tapi bila check minggu ni UPT negative
2 Balas

Awk pergi check dgn doctor pon xpe dear.. Moga sihat selalu ye

Ni UPT sy check petang ni 😭😭😭

1y ago

please go check wit doctor terus..semoga dalam keadaan baik 🙏🏻