breast bengkak susu

mcm mne nk hilangkn bengkak susu...dh pam...x nk keluar..mcm2 dh buat..tuam ngn air panas & air sejuk..still x kurang...dh rasa.nk demam sbp susu bengkak

19 Balas

Cara saya, mula2 saya letak kobis dlm bra. Biar kan few hours, saya tuam dgn ice pulak, pastu baru tuam kain suam. Makan painkiller than pump. Saya bengkak susu seminggu baru surut. Sampai pergi klinik menangis depan doctor. Mmg takde ubat. Doctor bagi saya ubat painkiller je utk tahan sakit masa nak pump tu. Lepas pump nanti mesti akan keluar mcm lendir pekat dari breast tu pastu confirm lega punya.