bengkak susu

hye mommy...ada tips x untuk kurangkn bengkak susu...selain dr tuam ng kobis..air suam panas..breast sy kerap bengkak..nk pam susu ikut jadual xbolh sbb faktor kekangan kje...b4 ni time kje curi2 pam susu..tp kantoi ng boss xbg lg dh pam...die ckp klu nk pam time lunch shj...tu salah 1 punca breast sy bengkak...sbb jarak utk pam tu lama...byk kali demam gara2 bengkak susu...paling latest baru2 ni sy demam gastrik age teruk smp kne drip..doc bg ubat then susu sy drop..bila pam dh xbyk mcm b4 ni..bln lps sy ada g berurut utk lancarkan urat susu...sy buntu xthu nk buat mcmne lg dh...perlu ke sy g berurut lg ke mcmn

2 Balas

Kesiannya sis..kenapa bos tak bagi pam dah..huhu..kalau berurut pun,nnti lega kejap..dan akan jadi balik..sy baru lega bengkak susu.semalam nk tidur mengiring pun sakit sangat.rasa berat je breast. Malam semalam tuam..pagi tadi berurut..then sy nyusukan ank,dan pam..alhamdulillah lega dah..huhu ngerinya bengkak susu..sakit

2y ago

maaf tanya kelopak kobis bukan ke untuk kurangkan susu?? atau bole cairkan bengkak susu?

Sis beli handsfree pump pls. Bos tak boleh buat cmtu. Itu hak pekerja utk pump.

4y ago

Ada dh tp xde time utk pump..tu mslhnya..boss xbg..pump time lunch shj tu pn kdg2 kne kacau..boss pggl suh buat kje..dh siap kie then suh smbg pump..mne de mood dh sbb mood tgh pump td tu terganggu...