cara hilangkan bengkak susu

tolong mommies. mcm mn nk hilngkan bengkak susu. teramat sakit bila ia berdenyut. da mcm cara dah buat. tuam air panas, pam, tpi still clog.

2 Balas

Guna air batu,lepas tu picitkan payudara kite slow2,selang2 wt dgn air batu tu..inshaallah hilang sikit skitnye tu

11mo ago

Guna air batu,sye selalu guna air batu ok,tu pon misi tempat saya ajar

kalau sy buat marmet dan susukan baby. memang agak sakit,tp lepas breast dah kosong,hilang sakit tu

11mo ago

sy buat satu² sis. baby menyusu ok ja,tak tersedak pun.