Bengkak susu tersumbat

Hai nk tanya kenapa sy asyik bengkak susu eh? Kerap betul, ank susu elok je tgk cara lekap pn cm betul je.. tp kerap bengkak, bengkak yg trsumbat, jd berketul susu payah keluar bila jd,pam pn keluar sikit je.. seksa betul la.. kadang jd dua2 belah.. sakit sgt.. taktau nk buat apa lg, tuam dh, pam dh.. nk nangis je stiap kli jd, nk dukung anak nk brgerak buat kerja pn seksa.. ada ubat x eh? Pless help.. xtahan la klau selalu cmni, xjd kerja.. 😩😩😩 #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #ingintahu

2 Balas

Boleh try mengurut breast . Cari tukang urut . Kalau lepas tuam sis kena marmet jangan pam . Pastikan 4 jam sekali baru pam .

Lps tuam semua tu terus pam ke? Patutnya marmet shj.