Bengkak susu

Hi mommies. Nak minta sharekan cara surutkan bengkak susu. Dah cuba mcm2 cara tapi still sakit/tak hilang. Saya dah cuba tuam tuala panas/sejuk, marmet, bg anak minum susu bahagian yg bengkak dan cuba juga pump susu tp still bengkak juga. Pls helpppp 🥲😭

1 Balas

Hi mommy. Mungkin puting dah tersumbat atau disebabkan faktor lain. Saya pun pernah alami bengkak susu memang ambil masa untuk elok. Jika mommy dekat dengan area Shah Alam mommy boleh cuba pergi ke HBM breastfeeding centre. Sebab saya ada baca mommy yang share pengalaman mereka melakukan konsultasi dan rawatan disitu