breast bengkak susu

mcm mne nk hilangkn bengkak susu...dh pam...x nk keluar..mcm2 dh buat..tuam ngn air panas & air sejuk..still x kurang...dh rasa.nk demam sbp susu bengkak

19 Balas

Kalau macam tu. Kena cari orang urut. Nanti susu akan keluar. Kadang sebab urat tak betul tu susu susah nak keluar

Baby kena kerap direct feed. Lepastu pergi urut. Insyaallah surut bengkak dn susu keluar

Saya tuam dgn ais. Urut2 sket Letak kobis. It works for me. Hope it works for you

Blh letak kubis di area breast. Or direct bf baby kalau pam tak jalan.

msa sy bengkak susu sy letak daun kobis..mencurah2 susu kluar

try urut.. bese bidan pndi urutkan..

Urut bahgian blkg bdn

Guna daun kubis

Sy pun selalu