Sakit Kaki

Mcm mana ye nak kurangkan sakit kaki? Ya Allah sakit sgt ? makin hari makin sakit kaki ni smpai tkleh jalan. Nak solat dduk pun kadang sakit. Saya pregnant 31weeks. Ada yg sama mcm saya tk? Org kata normal ye bawaan baby? Betul mcm nak nangis sakit dia.

9 Balas

Sebelum tidur tu, mintak suami sapu minyak panas dekat betis & tapak kaki. Kalau suami rajin, urutkan sekali la. Lepas tu pakai stokin masa nak tidur. Letak la bantal bawah kaki masa nak tidur. Kaki tu kena bagi tinggi dari dada. Lepas tu kalau balik kerja tu, sebelum mandi, rendam kaki dalam air suam + letak garam bukit.

5y ago

Betul betul 😁 inshaa Allah nnti cuba. Terima kasih ye.