Sakit kaki kanan

Sy dh 26weeks skrg. Baby mmg aktif. Alhamdulillah. Tapi sy yg mcm kurang aktif. Sejak beberapa hari ni sy kerap sakit pinggang belah kanan. Pastu kerap sakit bila angkat kaki kanan. Bila angkat kaki kanan, akan sakit di bahagian perut pinggang belah kanan. MIL kate baby main kt situ. Mcm mana nk kurangkan sakit tu ye? Solat pun sakit kadang2 tu. Tolong, ade x yg alami perkara sama?

2 Balas

sy macam tu.. dia nak bg bukak ruang lagi tu sis.. 2 3 minggu lagi hilang.

tengah alami. nk tau jgk cmna kurangkan. skit 😭