Sakit nyerrr

Hello mummies.. good evening..nak tnya pengalaman mummies sekalian ada x simptom yg sama mcm sya ni smenjak pregnant??..preggy 15wks sudah..sakit sya ni mula2 kat pinggang jerr lepas tu ke bontot pla..nak dduk pun ssah apa lagi bila nak bangun dari dduk..sakit?? baring pun kdang2 sakit..Klau sakit punggung jerr xpela ni sakit smpai ke bontot...smpai ke sendi2 kaki pun sakit..dh bagitau doktor tapi doktor xkisah sgt..??

1 Balas

Normal kot....sy pon slalu rse gitu...lg2 klo bru nk bgun dr katil...duduk lme sgt pon xboleh...