Sakit Kaki

Mcm mana ye nak kurangkan sakit kaki? Ya Allah sakit sgt ? makin hari makin sakit kaki ni smpai tkleh jalan. Nak solat dduk pun kadang sakit. Saya pregnant 31weeks. Ada yg sama mcm saya tk? Org kata normal ye bawaan baby? Betul mcm nak nangis sakit dia.

9 Balas

Tips! Klau bengkak.. Tggikan kaki ketika tidur walau tdur mnyiring.. duduk or tdur tggikan kaki paras perut.. Lg 1! Minta la suami urutkan kaki.. klu long distance dgn suami pg massage kaki.. Masa sya prgnant dlu suami sllu urut sya sblm tidur.. urut pinggang dan kaki..

5y ago

Ohh! For sure mintak husband urutkan pasni. Terima kasih ye sis