Pleasee answer

Mcm mana rasa sakit nk bersalin yer, sbb somi keje hari2. Takut apa2 saya sorang2 dirumah....

1 Balas

Awak akan tau juga bila ada contraction nanti.. and jangan risau..sempat lagi suami awak balik... sakit contraction starts bila ada pembukaan. Selalunya 1cm. 10cm baru nak beranak.itupun nak ke 10cm kena tunggu 3-6jam baru buka..ada yang sampai berhari hari..bioa nak beranak sudah sakit dia tahap dewa..saya bukan nak menakutkan awak tapi since u ask i might as well just tell u kan..

5y ago

No problem..semoga segala urusan awak dipermudahkan..amin..