pleasee answer me. ,??

Hai mommy semua.. nk tanye cara tidur yg sesuai atau yg paling baik utk ibu mengandung mcm mne ye? Asal baring jee perut rse x selesa .. ?

2 Balas

Tidur mengiring. Nk telentang kena tinggikan bdn 45darjah. Lebih kurg mcm separuh baring separuh ddk. Tp mcm mana posisi pn mmg akn x selesa😅. Lagi kalau perut dh bsr. Nk tkr posisi ambik masa.

Masa pregnant tidur macam mana pun kadang kadang tak selesa tapi kalau boleh elakkan tidur terlentang. Boleh try tidur mengiring, kiri atau kanan yang mana selesa. 😊

4y ago

Tq awkk.. 👍😊