Rasa lawak,rasa sakit hati?

Husband cakap klau betol2 dh nak branak and dia tgh keje,order jer Grab pi hospital ?Rasa lawak pon ada,rasa sakit hati pon ada ..Alahai susah betol kalau tggal sorang2 ni,dh laa apartmen tingkat 3 ..Hari ni saya dh masuk 36 minggu 2 hari ..Btw saya paham laa juga keadaan dia ..Dia pon bkn senang nak kluar time keje,maklum laa keje bawa bas MRT ..Ada tak yg sama pengalaman mcm saya ?

1 Balas

Adat bila suami bekerja sis. Saya pun 36 minggu masih bawa motor sendiri pergi checkup sbb suami dah tak boleh bercuti nak tolong hantar kan ke klinik..

5y ago

Bby dah kluar 15.5.19 hari tu.. Ckup due. Baby boy dah 5.5 kg