Tanya soalan

MCM mana nak buat kejutan dekat suami..yg kita pregnant...boleh kongsi tak mummy2 semua..😁

2 Balas

Sy bagi gambar upt positif pun suami biasa2 je 😂 dah 2nd preggy, tak pernah surprise pun huhu

3y ago

Sejenis suami tak pernah excited, redha je laa 🤣

hehe tahniah.. 👏👏

3y ago

ohh, InsyaAllah.. ada tu🤲💕 sy tak buat surprise. siap panggil suami masuk bilik air utk confirm 🤣dan dia tak faham. Sy siap tunjuk manual upt 😅 dia tak terkata dan nampak tak percaya hingga jumpa doktor sahkan. Baru dia meluahkan perasaan dia masa di klinik masa menunggu ubat dan bayaran. 🥰