Sory nk tnye soalan yg agak privasi sikit

Trimester kedua ni boleh ke kite bersama dgn suami ? Sye tak penah buat lg selama pregnant.. sbb sye takot ape2 jd dekat baby sye.. #firstmom

1 Balas

takda masalah pun awak nak bersama kecuali awak berisiko macam sebelum ni pernah keguguran ke apa ke. kalau takda masalah boleh je cuma jangan la terlalu kuat. nak lagi senang mintak advise doc. sebab kalau tanya dalam ni akan banyak pendapat. macam saya saya just bersama je cuma janganla buang dalam kalau awal awal tu hehe