Bila bersama suami

Salam nak Tanya ada tak mummy2 dekat sini bila bersama suami masa trimester ke 3 ni ada byk keluar keputihan yg Banyak? Ada tak?

1 Balas

aah. sy pun ade. sy siap dah mntk kk htr sample kt lab utk check takut ade gbs ke ape. siap dpt ubat insert skli. ni tgh tggu result next appt nnt. sy bgtahu doc dia ckp normal je as long as xde bau or wrna x berubah. tp sy mntk je doc kt kk ambik sample sbb sy risau since dia effect bacaan urine sy skli bila checkup.

1y ago

doc n nurse kt kk ni klau kita x tnya, dia tak jawab or x inform sbb dyeorg sendiri pun mmg kita tahu everyday ramai patient. sy stiap kali dtg appt mmg dh prepare soalan siap2 taip dlm fon ape yg nk ditanya. kita mmg kena alert sikit. tu je. xleh harap kt doc n nurse semata sbb dyeorg pun x mng tgn.