Kesan zincofer

Masa mula² checkup kk,doc bgi obimin. Lpas sebulan hb turun.doc pun tukar ke zincofer. Hari pertama kedua makan ok je. Takde pun muntah..cuma bangun tido tengah malam je sakit kepala. Hari ke3 ke 4 ni ,lpas makan zincofer. Dalam stgh jam cmtu,sy muntah..itu disebabkan x sesuai zincofer tu ataupun kenapa ye.. Yg selalu org muntah makan zincofer tu selepas makan je ke. Ataupun dlm hari yg sma makan. Harap adela jawapan .

20 Balas

sy pregnant anak ptama tak tahu tips mkn zincofer.so slu muntah & xleh terima.pregnant ke2 ni,doc ckp try dlu mkn.tp pastikan perut btol2 kosong..nk selamat mkn kalu ada tjaga tgh mlm atau lps bgn subuh .