Zincofer

Hi. Sape2 yang ada pengalaman makan Zincofer kebanyakan cakap akan muntah. Maksudnya lepas makan terus rasa loya ke atau berapa jam lepas tu? Btw saya dah cukup 24 jam makan Zincofer takde muntah. Nak tips tak haha. First time tukar daripada New Obimin

2 Balas

Sy mkn lpas stngah jam muntah...sy tukar ubat lain je..xlalu dah nk telan..😂

5y ago

Beli sendiri kat farmasi. . maltofer tablet.. Boleh je..doc n nurse ok..sbb pregnant sblm ni hb low sampi kne cucuk kat punggung tu..😅

Sy okay ja,tk kesah mkn wktu bila zincofer paling okay bg sy