"mcam2x lah ?

"masa kandungan 5 bulan perut kecik d cakap... Skrng 7 bulan perut besar d ckap bikin heran jgak orng sekeliling nieh mcam2x lah d tegur Nma nya jgak mengandung... Lain badan lain lah bentuk jngan lah ksih sama smua heisss bikin stresss aku jak ?

10 Balas

Ehh biarlah diorang nk ckp ape. Jgn peduli semua tu. Janji baby grows healthily. Wht do they expect perut mcm tembikai? Mcm nenas? My mum dulu pun ms sy 4 bulan ckp perut kecik dia dulu besar. Sy ckp balik... Blh pula igt besar perut berpuluh puluh puluh tahun dahulu besar mn ye mak... Nk buat ape perut besar2 pun?

Heheh.. sama laa.. ade sorg tu tegur.. nmpk makin naik badan 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Of course laaa.. mengandung kot.. ingat badan isi angin ke ape 💁🏻‍♀️ Bersabar je laaa sis.. Yg penting nnt kite leh pelok baby😘😘😘

xpyh pduli..sy pn cmtu dorg sibuk nk banding2kn perot sy dgn yg lain..katany klu dorg pegnant 3 bln pot dh bsr..nth pape..tmbh sy baby first mst la perot blm bsar lgi..so bwt xtaw je..hepy2 nk sambut baby2 kita nnt🥳

Sabar. Mulut orang tak boleh tutup. Saya pun orang asyik cakap perut kecik. Padahal sepanjang checkup tak pernah pun Dr tegur atau kata ada masalah. Dah 9 bulan & masih takde baju mengandung😊

Xyh stress2 sis.. Sy pn bru2 perut dah nmpk.. Sy selamba je ckp ni lemak sy yg terlebih. Haha jgn dilayan sgt.. Asal baby sihat insyaAllah semuanya ok.

Lantaklah deme. Asalkan doc yg scan kita ckp ok, oklah 😊 sy pun org dok ckp perut kecik tp doc scan ok so Alhamdulillah. Org luar bkn scan kte pun.

Emm..wat lex wat peace je sis..dulik la ngn kata2 mereka yg negetif ni...jnji sis n bby alwyz sht.. mnusia mmg cmtu sis..sbr ea..

Pernah dulu org sama kerja ngan sya cakap perut sya besar..sya cakap Tak pernah tengok org mengandung ka?!

Dont mind themm.. they know nothing .

Jangan hiraukan