"dilema meluda2x dtg kembali

"hai mums... Memang normal ke meluda nieh muncul semula, dlu masa trimester 1 asyik beliur jak dlam mulut nieh meluda x henti2x... alhamdulillah d trimester 2 dah hilang x meluda2x lagi... Tpiii d trimester 3 dtg lagi asyik nk meluda jerrrhh x henti2x mkan gula2x pun makin lah bnyak air liur normal ke mcam tu ? #firstpreggy

2 Balas

sama la mcm saya skrng mluda tak henti2... abis tong smpah luda sya ja.. makan asam ka gula2 ka ttp mluda jga.. tp bila bwa tidur ok pla.. bila dudk diam2 kan msti mluda.. nk telan tkut munta.. tak telan tula mluda blik2.. sya kndngn bru 9mggu

12mo ago

Betul tu jenuh lab tgh bawa kereta nak meludah

Normal sist...kdang masa tdo lagi byk kluar air liur..xsdar..bsok pagi rasa bntal basah..