40week serah diri

Asalamualaikum hai ibu-ibu... Sekarang sya dah 37w3d, sya tak ada apa-apa masala cuma nya masa tarikh haid saya tk tepat dngan scan janin... Jadi nya tak bleh lebih dri 40week kena serah diri klau tiada jgak tanda nk bersalin tu kena serah diri 23/2 nieh tu jgak tarik jangkaan bersalin sya... Persoalan nya perlu ke sya p serah diri sbb keluarga belah suami nieh lain sikit bab-bab hospital nieh diorang tak seberapa nak percaya sngat tentang semua prosedur dn nasihat doc sya stress nk fikir mcam2x fikiran ada🥲, kang aku serah diri d ckap lgi aku ( orng bodoh saja tu p serah diri hospital) pengalaman anak pertama dlu mcam nieh lah sbb baby sya kecik kena bersalin awal, ) Dn sekarang nieh kandungan ke 2 lgi nieh,,, tolong doa kan saya bersalin awal sebelum 40week 🥲

1 Balas

ajak bersama dgn suami sis.. sy pun kena serah diri 40week nnti sbb ada gdm on diet control.. mintak baby kluar sebelum due tu😬.. skrg masuk 37weeks 1day... bior je org ckp ape.. jnji baby selamat.. sy pun first mom jugak.. sy bagitau suami.. kalau dh kena serah diri.. sy akan pgi jugak.. tak kira org ckp apa...jnji baby okay kat dalam tu.. bukn dorang yg punya anak.. 🤣tu anak kita .. so kita yg tetap kan.. biar la kena tahan doktor ke ape..

1y ago

hrap2xblah kan sis bersalin sebelum 40week... semoga urusan kita dipermudah kan amin