If you feel...

Mama or mama to be... Bila rasa diri tu ada masalah (bleeding atau anak sakit). Terus pg hospital jgn lg tnya kat sini.. Sbb lain org lain badan tak semua sama.. Karang tnya kat sini lain pula jdinya.. Be more senstive. Anak sakit bawa pg hospital JANGAN teragak2. And lg 1... Bykkan buat RESEARCH..

14 Balas

Btl tu,sy setuju. Sy sndri thn lps 1st preggy. Bykkan membaca dan bertanye pd nurse mase checkup. Buku pink tu bkn saje2 kite pegang g klinik. Dlm buku tu mcm2 panduan utk ibu2 ngandung sampai la care nk teran bersalin dan perancang keluarga. Dan setiap kali g kk,setahu sy,nurse mesti akan ckp nk tnye pape lg x? Atau pesan selalu,jk berlaku ape2 yg xelok segere ke hospital.