Sakit nak beranak ke?

Assalamualaikum nak tnya kat sini... Sy 37w 4d ... Ada tak kat sini yg beranak dah tp tak keluar tanda... Sy dah sakit pinggang.. lenguh-lenguh pinggang... Sakit bawah tu sejak maghrib semalam lg.. Tp still tak keluar tanda.. pg ni pon tidur-tidur ayam shj. ..tdo ikot mengiring kanan sakit.. ngiring kiri jg sakit... kerap sakit.... Kena tunggu dlu ke .. ke nk p hospital trus ? #firstmom

2 Balas

sma mcm sy skit dkt pelvis dari 35week, sakit pinggang dan bontot .. Kaki pun mcm sakit jaa bawah tapak kaki harini .. tido mngiring kekiri ke kanan mmg tk kena .. esok checkup 38week .. nurse cakap kalau rasa tk senang hati pegi ja check di hsptal .

sy la tu 5 Dari 6 org ank xde tande2..sakit x..lendir xde..just mngeras perut kerap n lama.bile jd camtu g klnik wt ve jln dah terbuka..mcm ank no 6 baru ni..smpai spital 5cm

1y ago

risau pulak sy . sekrang 38minggu 4hari . dah 2hari perut asyik mengeras ,tapi bby masih aktif