If you feel...

Mama or mama to be... Bila rasa diri tu ada masalah (bleeding atau anak sakit). Terus pg hospital jgn lg tnya kat sini.. Sbb lain org lain badan tak semua sama.. Karang tnya kat sini lain pula jdinya.. Be more senstive. Anak sakit bawa pg hospital JANGAN teragak2. And lg 1... Bykkan buat RESEARCH..

14 Balas

i feel u sis!! kadang naik muak hari2 krluar kat feed soalan yg sama, delay 2 hari pregnant ke? upload gambar upt 2 line tanya ini tanda pregnant ke? upload gambar darah kat pad ini keguguran ke, normal ke? aduhhh.. dalam ni bukannya doktor pon.pakai common sense lah, pergilah klinik or hospital kan senang untuk kepastian.. dalam ni share lah pengalaman ke ape2 ke ni xhabis2 soalan sama yg sepatutnya ditanya pada doktor atau hospital... arghhhhh...