If you feel...

Mama or mama to be... Bila rasa diri tu ada masalah (bleeding atau anak sakit). Terus pg hospital jgn lg tnya kat sini.. Sbb lain org lain badan tak semua sama.. Karang tnya kat sini lain pula jdinya.. Be more senstive. Anak sakit bawa pg hospital JANGAN teragak2. And lg 1... Bykkan buat RESEARCH..

14 Balas

Penat dh bercakap. Sama jugak. Asik2 tanya benda sama. Bleeding. Spotting. Najis anak. Mual. Pening. Xnampak kantung. Xnampak baby. Risau. Aduh. Bosan kadang asik benda ulang2. Padahal ramai dh tanya. Ramai jgk yg dh jawab. Hp ada. Boleh taip. Search je info.