If you feel...

Mama or mama to be... Bila rasa diri tu ada masalah (bleeding atau anak sakit). Terus pg hospital jgn lg tnya kat sini.. Sbb lain org lain badan tak semua sama.. Karang tnya kat sini lain pula jdinya.. Be more senstive. Anak sakit bawa pg hospital JANGAN teragak2. And lg 1... Bykkan buat RESEARCH..

14 Balas

Banyak dah org nasihat hm .. saya pun first jugak .. ingat lagi masa kandungan 17minggu Ada keluar darah sikit ja pun, masa tu saya dkt tempat kerja, saya kerja kerani.. saya sedar darah tu bila terasa seluar Dalam basah 😅 saya pergi tandas check ada darah sikit ja tak Banyak .. sayaa masa tu allahu taktau nak cakap apa .. saya capai beg saya, saya tak ingat dah nak call sapa pun .. nak Tanya apa ka, bagi saya benda tu serious bukan boleh buat tunggu tunggu tangguh semua .. dekat boss saya pun keluar kerja tak bagitau apa dah 😂 saya terus BERLARII pergi klinik berdekatan 😂😂😂😂 sedangkan saya pergi kerja Naik kereta ibu ibu .. sampai saya jadi blur masa tu terlampau pikir kandungan .. sampai klinik mengah mengah bagitau dekat depa .. huhuhu alhamdulillahh baby semua okay. Takda apa yg serius jadi .. 🤗🤗🤗