Due date nak dekat, dugaan Melanda. Doakan kami semoga dipermudahkan

Makin hari makin Mengira detik untuk yg ke2. Tetiba harini suami dapat dugaan dari segi kewangan, ditipu orang. Terpaksa menanggung hutang.kami terpaksa mencari rumah sewa lain untuk mengurangkan belanja, Kereta terpaksa bagi orang untuk Sambung bayar. Ya Allah. Gaji suami Baru dapat, Tapi harini dah Tgl 100 untuk sampai ke bulan depan.Pandang Muka Anak sulung sayu pulak rasanya. Cuba untuk fikir positif. Tak sedar sambil susukan anak, layan Anak, air mata mengalir keluar. Moga ibu2 lain dapat doakan kami kuat. Walaupun ada Ahli keluarga lain. Kami Cuba untuk tak menyusahkan. Moga Yang senasib kami kuat untuk hadap dugaan ni

12 Balas

Semoga Allah permudahkan urusan puan sekeluarga.. aamiin

2y ago

Amin. Terima kasih puan!