hamil no 3 ni TCTA Triplet Pregnancy sangat memberi ujian dugaan yg kuat dalam diri saya serta suami

Scan semalam 24w2d baby no 2 & 3 berat lebih kurang 636g & 644g cuma 1st baby berat kurang 536g. Alhamdulillah doctor kata masih baik. Dugaan ibu yg hamil ini bila pergi berulang checkup hospital terpaksa menunggu 2 3 jam paham sebab banyak dan macam macam masalah pesakit yg ada dekat pakar O&G ni cuma makin besar kandungan makin cepat letih dan penat menunggu. Bila dirumah kerenah anak anak pon nak kena layan. masalah ekonomi keluarga lagi nak kena selesaikan. banyak lagi ujian dan dugaan nak kena hadap. Persiapan kelahiran pun belum buat lg. terpaksa sabar nk setel kan barang sekolah anak pertama dulu sebab hanya suami sahaja yg bekerja perlu buat pilihan yg mana lg utama. selalu pujuk suami kena banyak bersabar ini pon rezeki juga. segala ujian dan dugaan ini kena selalu bersabar dan bersyukur sebab baru rasa nikmat nya. walaupun diberi keluarga yang kurang berkemampuan tapi dengan adanya kasih sayang dan saling tolong menolong antara satu sama lain cukup bersyukur juga. Ini pun satu rezeki dan nikmat.. Alhamdulillah. Harap semua ibu ibu yg sedang hamil semua kuat segala ujian dan dugaan sekarang sehingga selamat melahirkan. selalu berfikiran positive insyaAllah segala beban dan sebarang masalah akan dapat diatasi insyaAllah.

10 Balas

seronok nya awak dpt triplets. inn shaa allah, anak2 kita pembawa rezeki utk kita🌻. semoga urusan awak dn husband dipermudahkan. semoga rezeki sis dn husband melimpah ruah seperti air mengalir yg tak pernah putus2

1y ago

terima kasih sis

Wahh rezeki dapat triplet. InsyaAllah akan datang rezeki2 yg lain jugak nanti. Sentiasa support suami bila rasa sempit. Doa banyak2 sis. Semoga dipermudahkan segala urusan sis sekeluarga

1y ago

terima kasih sis. insyaAllah akan jaga amanah diberi.

Allah bagi triplets sebab dia tahu awak mampu. Percaya pada Nya. Akan ada rezeki yang lebih besar menanti selepas ni. Semoga sis kuat ♥️

1y ago

InsyaAllah syukur Alhamdulillah atas rezekinya.

Subhana'Allah... Rezeki awk sis dpt triplet, tahniah.. Semoga nanti sy pun ada rezeki dpt anak kembar.. Semoga dipermudahkan utk sis.. Aamiin

1y ago

insyaAllah sis. selalu berdoa diberikan rezeki anak kembar Allah tu maha mendengar dia akan perkenan doa hambanya.

tringat fmily triplet yg viral tu.. mcm2 org bg.. susu.. pampers.. stroller.. InsyaaAllah rezeki triplet sis pun mcm tu..

1y ago

triplet nie anak no bpe? abg/kakak umur bpe?

semoga awk kuat💪..dipermudahkan segala urusan,diberi rezeki lagi,diberi ksihatan yg baik❤️❤️❤️🤲🤲🤲

1y ago

Terima kasih semua, aminnnn utk doa-doanya, semoga doa tersebut berbalik kpd kalian jua 🤗

Semoga dipermudahkan urusan & dimurahkan rezeki utk awak sekeluarga.. InsyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin

Seronoknya dapat triplets. Semoga dipermudahkan

Apa simptom pregnant bby twin ya

1y ago

Ouh terima kasih info ya

❤️❤️❤️❤️