Mencari Kekuatan

Assalamualaikum semua.. Hari ni hari anniversary yg pertama perkahwinan saya.. Tp, esok dh nk ke mahkamah untuk pertanyaan urusan perceraian.. Suami pun halau saya dr rumah sewa yg kami duduk.. Jerit².. Semua jiran dgr.. Malu nya rasa.. Mula-mula rasa macam tak kuat.. Tp, apa boleh buat.. Mungkin jodoh sampai kat sini je... Doakan saya kuat nak hadap semua ni.. Baru nak rasa nikmat bahagia berkahwin.. Tp, dugaan bertimpa².. ?????.. Sampai rasa nak bunuh diri jee..

1 Balas

berdoa pada Tuhan ye sis. Tuhan yg plg tinggi antara manusia. dan dia saja dapat membantu kita. ada hikmah stp yg terjadi