Due date nak dekat, dugaan Melanda. Doakan kami semoga dipermudahkan

Makin hari makin Mengira detik untuk yg ke2. Tetiba harini suami dapat dugaan dari segi kewangan, ditipu orang. Terpaksa menanggung hutang.kami terpaksa mencari rumah sewa lain untuk mengurangkan belanja, Kereta terpaksa bagi orang untuk Sambung bayar. Ya Allah. Gaji suami Baru dapat, Tapi harini dah Tgl 100 untuk sampai ke bulan depan.Pandang Muka Anak sulung sayu pulak rasanya. Cuba untuk fikir positif. Tak sedar sambil susukan anak, layan Anak, air mata mengalir keluar. Moga ibu2 lain dapat doakan kami kuat. Walaupun ada Ahli keluarga lain. Kami Cuba untuk tak menyusahkan. Moga Yang senasib kami kuat untuk hadap dugaan ni

12 Balas

Semoga kita sama2 kuat sis... Sy hadapi masalah kewangan, hadapi masalah keluarga. Skrg bersendirian cuba tempuhi sementara tnggu due bln 10 nie. Bila xkuat, usap2 perut komunikasi dgn baby, sy dpt semula kekuatan tu. Xkuat lg, komunikasi pula dgn Allah Ya Mujib... Bykkn zikir, penghulu istighfar. InsyaAllah ada jalan keluar. Sis blh baca doa di atas nie, mohon pd Allah SWT semoga smua penganiayaan sis diangkat diberi pertolongan oleh Allah SWT. Disebalik ujian, ada Pencipta yg rindukn kita. Sama2 kita saling mendoakan sis. 💗

2y ago

Sy pregnant, disihir pemisah, disihir supaya sakit 1 keluarga, disihir kewangan smpai kena brhenti kerja, arwah babah sy pn meninggal asbab sihir dia melarat sakit, hanya kpd Allah SWT je sy berserah sis. Surah Yassin & doa2 nie jd penguat, peneman sy. Sy doakan sis juga diberi jalan keluar secepat mungkin. Aamiin Allahumma Aamiin

Allahuakbar, Moga sis sekeluarga sabar kuatkan semangat, doa & tawakal pada Allah swt. dengan Izin-Nya semua dipermudahkan. Mungkin atas ujian ni , Allah s.w.t nk bagi hikmah ganjaran yg jauh lebih besar yg tak disangka2 utk sis sekeluarga. sis sabar tau , yakin Allah swt sentiasa ada dengan kita. Insyallah

kuatnya dugaan sis sekeluarga. doa pada Allah banyak2. sejujurnya doa orang yg dizalimi cepat dimakbulkan. kuatkan semangat dan yakin. Allah yg bagi rezeki untuk kita. baby tu akan bagi sinar baru untuk keluarga sis. be strong sis 💪

kami juga perna alami nasib yg sama alhamdulilah kami dpt atasi nya bersama semoga sis & keluarga tabah mghadapi insyallah semuanya akan baik² saja.

semoga urusan awak dipermudahkan. inn shaa allah ada rezeki buat anak2 awak❤️. be strong awak. barang2 baby awak dah beli ka?

2y ago

Alhamdulilah nasib semua da beli awal n recycle yg Lepas punya. Terima kasih awak 🥰

kalau ditipu, buat la report sis. kejar org tu! geram pula saya baca. Stay strong sis! insyaAllah ada rezeki lain..

2y ago

Report pun xboleh buat apa dah. Selalunya kes akan Senyap je polis yg bgtau. Tapi tak apa la. Dugaan kami, Mungkin ada yg lebih baik Lepas ni. Mula agak down, Tapi saya pun kne kuat jgk untuk support suami. Terima kasih sis 🥰

semoga dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah Aamiin

moga2 dgn kehadiran baby yg ke2 ni Allah luaskan rezeki sis sekeluarga..aaminn

Smoga dipermudahkan segala urusan sis... Di murahkan rezeki aamiinnn

2y ago

Amin! Terima kasih. Moga Kita semua dipermudahkan allah

Semoga Allah permudahkan urusan puan sekeluarga.. aamiin

2y ago

Amin. Terima kasih puan!